Tayfunspor'dan Şampiyonluk turu

Tayfunspor

1.Amatör küme lideri, Çelikspor'u 4-7 yenerek ligin bitimine 3 hafta kala Şampiyonluğunu ilan etti.

1.Amatör Küme lideri Tayfunspor ligin ilk devresinde 5-0 yendiği Çelikspor’u bugün Bandırma Sanayi Arenada ki rövanş karşılaşmasında 4-7 yenerek ligin bitimine 3 hafta kala Şampiyonluğunu ilan etti.

Bandırma’daki karşılaşma öncesi Şampiyon Tayfunspor’u alkışlar arasında sahaya alan Çelikspor büyük bir centilmenlik örneği gösterdi.

Karşılaşmaya golle başlayan Tayfunspor’un hızı ilk dakikalarda fırtına gibiydi.

1.dakikada Özgür ile öne geçen Tayfun, 2. Dakikada Serdar, 12. Dakikada yine Özgür ile 3-0 öne geçerek büyük avantaj yakaladı.

Tayfun, 21 dakikada Seyhan’la 4-0 lık skora ulaştığında Çelikspor, 22 dakikada Orhan’la cevap verdi. 4-1.

39. dakikada Erhan skoru 5-1’e taşırken 41. Dakikada Ufuk Çelikspor’un 2. Golünü kaydetti ve karşılaşmanın ilk 45 dakikası 5-2 Tayfunspor’un üstünlüğü ile kapandı.

Tayfun,  2. Yarı’da 50. Dakikada Samet ile 6-2 ye ulaştı. 55. Dakikada Erhan 7-2,  65. Dakikada Kenan 7-3 ve perdeyi kırmızı beyazlı ekip’ten Sonkan kapattı dakika 68 skor Tayfunspor 7, Çelikspor 4.

Tayfunspor 7-4 lük galibiyetin ardından sana içinde şampiyonluk kutlaması ve Bandırma Manşet’e açıklamada bulundu.

Stat: Bandırma Sanayi Arena

Hakemler: Emrah Aztekin *** Necdet Gezer *** Burak Fırla ***

ÇELİKSPOR: Serkan ** (Mehmet**) Sonkan** Kadir ** Mert ** Erkan ** Kenan** Sezer **(Aykut**)  Enes** Ufuk ** Hüseyin** Orhan **(Emre**)

Antrenör: Sebahattin Aydın

TAYFUNSPOR: Murat ** Muhammet ** Selçuk **(Fatih**) Serdar ***(Serkan**) Umut ** İsmail **(Aydın**) Seyhan*** Samet*** Osman** Erhan*** Özgür***

Antrenör: Sebahattin AYDIN

GOLLER: Dk. 1-12 Özgür, Dk.2 Serdar, Dk.21 Seyhan, Dk.39-55 Erhan, Dk. 50 Samet, (Tayfun) Dk.20 Orhan, Dk.41 Ufuk, Dk.65 Kenan, Dk. 68 Sonkan (Çelikspor)



Kaşif DEDE
27.01.2015 08:02:14
ÇELİKSPOR gibi yılların kulübü ne hallere düşmüş. GENÇLERE DEĞER VERMEYEN HER TAKIM SONUNDA GELECEĞİ DURUM BUDUR. Gençlere sahip çıkın 80 tane hoca var bandırmada hep aynı kişiler hocalık yapıyorlar adam 3 tane ağır adamı defansa koymuş karşı takımda ligin en çok gol atan takımı ne denebilirki belgeyi almakla olmuyor birazda futbol bilgisi olacak.

Çeliksporlu genç
2.02.2015 02:18:35
Suç hocada değil yönetimde. Kenar maçı izlemekle hoca hakkında yorum yapmayın. Girin bi klübün içine içerde olan sıkıntıları öğrenin ondan sonra konusun. Suç tamamiyle yönetimin suçudur. Simdide kalmış yılların çeliksporu ne halde diyosunuz. Yönetim değişmezse kapanması çok yakındır. Ben kendim oynuyorum bir tane yönetici tanımam. Hangisi gelmişte bize sahip çıkmış. Sakatlık çıkar rakip takım hastaneye taşır. Herşey dışardan görüldüğü gibi değil. Bu takımda eleştirilcek son kişi Sebahattin hocadır. Kırıcı olmayınnn...

  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı